Vores side er stadig under opbygning!
Da vores side stadig er under opbygning, kan der forekomme tastefejl samt andet, hvilket vi tager forbehold for. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Facebook

  • slide
  • slide

Hvad kan vi hjælpe med?

Få her et overblik over hvad vi kan tilbyde dig

Køkken

Hos Kohl & Company tilbyder vi hjælp med tømrer/snedkerarbejde til dit køkken. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Badeværelse

Hos Kohl & Company tilbyder vi hjælp med tømrer/snedkerarbejde til dit badeværelse. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Gulve & vinduer

Hos Kohl & Company tilbyder vi hjælp til gulve og vinduer, uanset opgavens størrelse og omfang. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud i dag.

Terrasser & skure

Har du brug for hjælp til at lave din terasse eller dit skur? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Her hos Kohl & Company har vi en del erfaring med opbygning af terrasser og skure i høj kvalitet. Kontakt os endelig i dag og få et uforpligtende tilbud uanset opgave.

Tilbygning og ombygning

Skal du have hjælp til tilbygning eller ombygning? Så kan vi helt sikkert hjælpe. Hos Kohl & Company er vi specialister i tilbygning og ombygning. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Søger du andet?

Har du noget bestemt, som vi kan hjælpe med inden for vores branche? Så kontakt os endelig i dag. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Indhent et uforpligtende tilbud