Vores side er stadig under opbygning!
Da vores side stadig er under opbygning, kan der forekomme tastefejl samt andet, hvilket vi tager forbehold for. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Facebook

  • slide
  • slide

Om Kohl & Company ApS

Et tømrer og entrepranørfirma med mange års erfaring

Vores baggrund

Kohl & Company ApS startede i 2015 og er i konstant, positiv udvikling. Siden start har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under "Kontakt", og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Mission og vision

Siden vores opstart har vi her hos Kohl & Company ApS specialiseret os i boligbyggeri til private kunder. Vores primære ekspertiseområder ligger i tømrer/snedker- samt entreprenørarbejde for private familier. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde de rigtige løsninger, som lever op til vores kunders forventninger og behov.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt på markedet. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders behov.

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe uanset opgave. Kontakt os endelig på telefon eller send os en email og vi vil vende tilbage.

Kontakt os i dag